Lys og trivelig 1 roms leilighet til salgs på Øvre Grünerløkka / Nedre Torshov

Hovedbilde  Hovedbilde2 Eier: Ingvild Elvebråten

E-post: ingvild@aalmo.com

Mobil 930 24 187

Visning:
Lørdag 06.09 kl 14:00-16:00, Søndag 07.09 kl 14:00-16:00
eller etter avtale

Svært sentralt beliggende på Nedre Torshov/ Øvre Grünerløkka med kort vei til høgskoler, universitet, BI, butikker, servicetilbud, kino/teater og offentlig kommunikasjon. I nærheten er også grøntarealer som Torshovparken og Akerselva med gode tur-og rekreasjonsmuligheter.

Leiligheten vender mot stille, rolig og skjermet bakgård. Ypperlig for studenter. Ingen gjenboere. Gangavstand til Oslo sentrum.

Solrik fellesbalkong i hver etasje. På bakkeplan er to fellesareal som er opparbeidet med heller, plen og beplantning. 

Ingen forkjøpsrett!

Visning:
Lørdag 06.09 kl 14:00-16:00, Søndag 07.09 kl 14:00-16:00
eller etter avtale

Salgsoppgave Takst (pdf-dokument)

Innhold:
Entre, kjøkken, stue/soverom med innebygget klesskap. Leiligheten er nymalt.

Felles wc og dusjrom på gang som deles med 1 nabo. 

Kjellerbod og Fellesvaskeri. 

Boareal: 19 kvadrat.

Husleie:  kun 1350,- (som inkluderer bl.a. strøm, fyring, vaktmester, trappevask og bruk av fellesvaskeri!)

Adkomst: Fra Majorstuen følg skiltet mot Carl Berner. Nr 11 er på høyre side i krysset sandakerveien/ Marcus Thranesgate. Oppgang B

Prisantydning: 440.000,-

 

 
  

Salgsoppgave

Type eiendom: Lys og trivelig 1-roms

Adresse: Sandakerveien 11b, 0473 OSLO

Matrikkel nr: Aksje nr. 87 pålydende kr 1200,- i Sandakerveien 11 AS med tilknyttet leierett og plikt til leilighet 412 i Sandakerveien 11b på gnr.225, bnr.228 i Oslo kommune.

Beliggenhet: Svært sentralt beliggende på Nedre Torshov /Øvre grünerløkka med kort vei til Høgskoler, Universitetet, BI, butikker, servicetilbud, kino/teater, caféer og offentlig kommunikasjon. I nærheten er også grøntarealer som Akerselva, Torshovparken og Torshovdalen.

Adkomst: Fra majorstuen følg skiltet mot Carl Berner. Nr 11 er på høyre side i krysset Sandakerveien/ Marcus Thranesgate.

Tomt/Beskaffenhet: Tomten er eiet av aksjelaget. Tomten er oppgitt til å være ca 865 kvm. Opparbeidet bakgård med sittegrupper. Fellesveranda.

Eier: Ingvild Elvebråten, mobil: 930 24 187

Besiktigelse: Ta kontakt med eier på overnevnte telefonnummer. Se også http://www.aalmo.com for ytterligere informasjon.

Brutto areal: Ca 22 kvm

Bolig areal: Ca 19 kvm.

Byggeår: 1936

Byggemåte: Grunn og fundamenter av støpt betong, antas fundamentert til fjell/faste masser. Yttervegger av betong. Støpte dekker. For ytterligere informasjon om byggemåter henvises til vedlagte takst, utført av Siv.ing. Trygve Fossen, datert 13.08. 2003.

Parkering: Parkering i gate.

Innhold: Leilighet, 4 etasje. Entré, stue/soverom, kjøkken.

 

Standard: Leilighet, 4 etasje.

Entré: Vegg: malt strie. Gulv: originale tregulv. Tak: malt.

Stue/soverom: Vegg: malt strie Gulv: originale tregulv Tak: malt. Mye dagslys og ingen gjenboere. Inne-bygget klesskap.

Kjøkken: Vegg: malt strie Gulv: originale tregulv Tak: malt. Meget praktisk minikjøkken med svært godt avtrekk.

Kommunal tilknytning: offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk.

Oppvarming: Sentralfyringsanlegg.

Ligningsverdi: 50 153,- År: 2002

Andel fellesgjeld: 14 095,-

Andel fellesformue: 4985,-

Husleie: Kr.1 350,- som dekker varmtvann, strøm, kabel-tv, vaskemaskin til klær, trappevask, vaktmester, leie av container høst/vår mm.

Ledig: ledig etter avtale.

Mangler: Eiers egenoppgave datert til 22.08.03 følger vedlagt

Diverse opplysninger:

- Det er i år søkt lån på ca 300.000,- for gården, og det påregnes en økning i andel fellesgjeld på ca 3200,- pr leil. ifølge brev fra forretningsfører.

- Leiligheten disponerer felles bad og wc som ligger vegg i vegg med leiligheten. Dette deles med 1 nabo og nøkkelsett følger.

- Husdyr må ikke holdes uten etter begrunnet søknad til styret når det er nødvendig eller ønskelig til leieboers velferd.

- Det gjøres oppmerksom på at Sandakerveien 11 kun kan beboes av en person i hht. vedtektene.

- Leiligheten skal beboes av aksjonæren selv, og fremleie er som regel ikke tillatt i hht. vedtektene.

 

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

-Erklæring tinglyst 20.12.1923 med dagboknr. 993762 vedr. bestemmelse om bebyggelse: ang skur. -Erklæring tinglyst 27.01.1936 med dagboknr. 400692 vedr. bestemmelse om vann/kloakkledning. : kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

Det er en forutsetning for handelen at vedtektsbestemte styregodkjennelse foreligger før overtakelse kan finne sted. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny eier, er kjøper fri fra denne handelen.

Aksjelaget har 1.prioritetspant på forfalt husleie.

Boligen selges som den er, jmf. prinsippene i avhendingsloven § 3-9. I forhold til mangler er det kun prinsippene i avhendingslovens §3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forhold ellers.

Selgers ansvar, i forhold til prinsippene i avhendingsloven, blir med dette redusert for eventuelle mindre vesentlige feil og mangler. Åpenbare/synlige feil og mangler ved eiendommen behøver ikke å være beskrevet i salgsoppgaven.

Vedtekter og husordensregler, samt regnskap og budsjett kan fås ved henvendelse til eier. Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke.

Partene er inneforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtakelse kan finne sted og at overtakelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Kjøper bes kontrollere med selger at forbehold er avklart før man overtar boligen. Selger er inneforstått med at ovennevnte forbehold må oppfylles før helt eller delvis oppgjør kan foretas.

Om ikke ovennevnte forbehold går i orden heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper. Eventuelt innbetalt beløp tilbakebetales til kjøper i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Totalvurdering: Lys og trivelig 1-roms aksjeleilighet, beliggende i stille mellomgang, ypperlig for studenter. Praktisk minikjøkken med svært godt avtrekk. Lav husleie inkl. strøm, fyring og varmtvann. Leiligheten deler bad/wc med 1 nabo. Sentralt beliggende på nedre Torshov med kort vei til høgskoler, universitet, butikker, offentlig kommunikasjon,kino/teater og grøntarealer.

Vtl:: Kr 425 000,-

Prisantydning: 440 000,-  + omkostninger til forretningsfører.